Avancerat samspel och improvisation

Göteborgs universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Göteborg
7.5 hp
Deltid
Kommande starter

Plats & start

Sista ansökan


Göteborg
Vår 2024

Göteborg
Vår 2024

Göteborg
Höst 2024
2024-04-15

Göteborg
Höst 2024
2024-04-15

Avancerat samspel och improvisation

Är ni ett band eller en ensemble som vill utvecklas tillsammans och bli bättre på improvisation?I den här kursen får ni fördjupa er i processerna som ingår i en aktiv spelsituation och utvecklas som improviserande musiker. Ni ska vara minst tre och max sex personer i bandet. I undervisningen deltar läraren också som musiker. Tonvikten ligger på improvisation, musikalisk kommunikation och konstnärlig gestaltning. Under kursen får du personlig feedback och får samtala kring det musikaliska innehållet. 

Ett syfte med kursen är att du ska kunna identifiera din egen roll och funktion i en ensemble. Du övar dig på att agera kreativt och på att bli mottaglig för idéer och instruktioner i det konstnärliga gestaltningsarbetet. 

Undervisningen sker på svenska och, vid behov, på engelska. 

OBS!Du söker enskilt,men antagningskerendast som färdig ensemble. Efter sista anmälningsdagfår du via e-post frågan vilka du söker tillsammans med. Enskilda sökanden antas inte.

 

Göteborgs universitet

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Öppenheten är ett signum som genomsyrar verksamheten. Universitetet tar plats i debatten...


Läs mer om Göteborgs universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Göteborgs universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Avancerat samspel och improvisation

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön