Verksamhetsförlagt projekt i biologi

Göteborgs universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Göteborg
15 hp
Heltid
Kommande starter

Plats & start

Sista ansökan


Göteborg
Vår 2024

Göteborg
Vår 2024

Göteborg
Vår 2025
2024-10-15

Göteborg
Vår 2025
2024-10-15

Verksamhetsförlagt projekt i biologi

Den studerande utför, enskilt eller i mindre grupp, under handledning en praktisk uppgift inom biologiområdet externt på företag, institut eller myndigheter, alternativt inom en av biologiinstitutionerna eller vid annat universitet, högskola. Uppgiften kan vara en vetenskapligt upplagd undersökning eller en tillämpning av tidigare vunnen kunskap inom ett område som väljs av den studerande i samråd med handledare och examinator. Kursen kan ges på engelska för enskilda studenter om det intygas av handledaren på institutionen.

Förkunskaper

För tillträde till kursen krävs: Alternativ 1: Godkänd Biologi, baskurs, 60 hp Alternativ 2: Godkänd Molekylärbiologi I och II, baskurs, 60 hp För båda alternativen krävs dessutom minst en fördjupningskurs i biologi, 15 hp, inom samma ämnesområde som det verksamhetsförlagda projektet.

Göteborgs universitet

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Öppenheten är ett signum som genomsyrar verksamheten. Universitetet tar plats i debatten...


Läs mer om Göteborgs universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Göteborgs universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Verksamhetsförlagt projekt i biologi

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön