Isländska 2

Uppsala universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Distans
7.5 hp
Deltid
Distans

Isländska 2

Talar thú íslensku? Lär dig mer isländska i den här kursen där du tränar på att både förstå och att själv uttrycka dig på Isländska. Du läser både facklitteratur och skönlitteratur på isländska med hjälp av ordböcker och du får också skriva enkla meningar på isländska. Du får också fördjupade kunskaper i isländsk grammatik och lär dig de viktigaste huvudreglerna. I kursen ingår också att öva på både uttal och lyssnande. Den här kursen ger dig goda kunskaper att bättre förstå och uttrycka dig på isländska och är en bra grund för fortsatta studier på egen hand.

Distanskursens upplägg: Kursen är en distanskurs och genomförs i lärplattform. Tillgång till internetansluten dator med uppdaterad webbläsare och headset är nödvändigt. Kursen bygger på självstudier och kommunikation i den webbaserade undervisningsmiljön och vänder sig till dig som känner dig bekväm med digitala undervisningsformat. Inlärning, kunskapskontroll och handledning sker via internet och nio schemalagda online-träffar är förlagda till dagtid. Online-träffarna är frivilliga. Du arbetar både enskilt och i grupp. Examination sker genom skriftliga och muntliga uppgifter samt tentamen. Inga träffar på campus ingår. Tänk på att en distanskurs kräver lika stor arbetsinsats som en vanlig campuskurs. Du förväntas ha förmågan att planera och disponera din egen studietid.

Förkunskaper

Grundkurs i isländska om minst 6 hp

Uppsala universitet

Välkommen till Uppsala universitet

Välkommen till Uppsala universitet Uppsala universitet är ett internationellt välkänt forskningsuniversitet med vetenskapens och utbildningens utveckling i fokus. Universitetet främjar utveckling och innovation genom en aktiv roll i samhället. Utbildningar på Uppsala Universitet Uppsala universitet har ett stort utbildningsutbud på...


Läs mer om Uppsala universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Uppsala universitetRecensioner

Det finns inga recensioner för Isländska 2

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön